Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Per Vig, d. 28-09-2019
Kære Bent Beim.
I forbindelse med en søgning på Google, faldt jeg over hjemmesiden B.Beim, - og tænkte: Det lyder bekendt. Og da jeg så så, at du havde været på Silkeborg Højskole - faldt 10-øren. Det var derfra, jeg huskede navnet. Du var 8-måneders elev, og jeg var kun 4-måneders. - Og da jeg så kiggede dine billeder fra Silkeborg igennem, var der faktisk et billede af mig selv - i forbindelse med at vi sang i DR i Aarhus. Sjovt tilfælde. - Og jeg kan se, at slægts- og lokalhistorie også fylder rigtig meget i din tilværelse. Det er faktisk det samme her - og det har den gjort nu i de sidste snart 50 år. - Det er en utrolig flot hjemmeside du har. Mange spændende oplysninger, billeder m.m.
Mange hilsner
Per Vig


E-mail:
Skrevet af Anette Lorentzen, d. 25-09-2019
Flot hjemmeside, elsker din passion for dine aner!


E-mail:
Hjemmeside: www.ormekurtilkat.dk
Skrevet af Jørgen Smith, d. 10-09-2019
Flotte billeder fra en svunden tid, bliver så glad når man støder på sådanne billeder, man skal huske sine aner og oprindelse!


E-mail:
Hjemmeside: http://www.ormekurtilhund.dk/
Skrevet af Marcus, d. 10-01-2019
Vi er kristne organisation dannet for at hjælpe mennesker med behov for økonomisk hjælp. Så hvis du går igennem økonomiske vanskeligheder, eller hvis du har økonomiske problemer, og du har brug for midler til at starte din egen virksomhed, betale dine regninger, kontakt os nu, vi tilbyder alle slags lån her, vi tilbyder 3% lån om året uden stress, kontakt os i dag for mere info via email: ckf53744@gmail.com

3% lånetilbud gælder nu


E-mail:
Skrevet af Flemming Kramer, d. 18-07-2018
Hej Bent.

Da jeg i mit Slægtstræ, har Mads Quitzau og hans hustru samt deres børn....havde jeg lige 2 rettelser og et barn mere, at tilføje.

Mads Quitzau døde 19 Oktober 1912..hans hustru

Mette Cathrine Quitzau ( f. Holm ) døde 15 April 1930 i Visby, Visby Sogn, Tønder Amt.

Det manglende barn er Sophie Magdalene Quitzau født 22 Marts 1889 i Løgumkloster

Venlig hilsen
Flemming.


E-mail:
Skrevet af John Maibom, d. 23-05-2018
Hej Bent
Jeg vil bare fortælle, at jeg med fornøjelse har brugt din slægtshistorie særlig omkring slægten Frisk. Jeg er gift med Lone Frisk, datter af Hans Ejnar Frisk sønnesøn efter Martin Andersen Frisk. Ja og så har vi begge arbejdet i Skovbo kommune.
God hilsen
John Maibom


E-mail:
Hjemmeside: www.maibom.nu
Skrevet af Charlotte Klarskov Mortensen, d. 07-03-2018
Hej Bent.
Kan du måske hjælpe mig hvis jeg kunne sende oplysninger til dig, privat?


E-mail:
Skrevet af Niels Sterum, d. 07-03-2017
Kære Bent Beim. Jeg ser, at du under Allégade 13 nævner arkitekt J.K. Jepsen. Efter sigende byggede han flere huse i Løgumkloster. Har du kendskab til hvilke huse, det kan dreje sig om? På forhånd tak for oplysninger.
Med venlig hilsen/Niels Sterum


E-mail:
Skrevet af Frits Rasmussen, d. 05-07-2016
Hej Bent Erik
Tilfældigt falder jeg lige over din hjemmeside og finder at vi faktisk har gået på Rønde Kursus sammen - ja, for mange år siden :) Jeg boede også på skolen, ja faktisk på gangen over dig, Du giver en god beskrivelse af indkvarteringen og forholdene - sådan var det. Jeg boede som sagt på gangen over dig og blandt mange klassisk sproglige studerende, der kom fra præstehjem og senere havde planer om at studere teologi. Der var et godt forhold imellem os på gangen og vi fik da også mange gode samtaler. Jeg gik i klasse med Søren Stubbe og vi sås en del - selv om han vist godt nok mest levede i sin egen fantasi-verden :) Men ellers var det jo også en skøn egn som skolen lå i, med naturen og skoven tæt på. Nå Bent, dette bare lige for at sige hej - lidt specielt at møde fortiden på den måde. Jeg har forøvrigt også en hjemmeside - en galleri-hjemmeside, op du skulle få interesse :)
Mvh Frits Rasmussen


E-mail:
Hjemmeside: www.galleri-7-9-13.dk
Skrevet af Niels Sterum, d. 01-05-2016
Kære Bent Beim.
Jeg har en rettelse til STOREGADE 16
"Lejere på gennemrejse"

Iflg. Folketælling 1925 (ikke 1921) var forgylder Harald Sørensen, født 14/12 1866 (ikke 1855), og hustru Marie Sørensen "midlertidigt nærværende" hos Marie Erichsen (anført som eJer).
Mvh
Niels Sterum


E-mail:
Skrevet af Merete Nielsen, d. 20-03-2016
Håber du kan hjælpe mig. Jeg leder efter et bageri og en slagter som har ligger i samme gade og har haft delt navn. Kan du evt. Hjælpé mig med det?


E-mail:
Skrevet af Paul Frost, d. 17-03-2016

Min oldemor , Elsa Marie Jeppesen , født 1856, var fra Løgumkloster og jeg fandt mange oplysninger om mine Jeppesen slægtninge på dit websted . Tak for at dele disse oplysninger.

med venlig hilsen

Paul Frost
(apologies if my Danish is not too good, I hope this is understandable)


E-mail:
Skrevet af Niels Sterum, d. 12-03-2016
Undskyld stavefejlen:
ikke grillebaren, men grillbaren :-)
Niels Sterum


Skrevet af Niels Sterum, d. 12-03-2016
Kære Bent Beim.
Jeg har en rettelse til ØSTERGADE 26. Peter Vilhelm Petersen var ejer 1941-76. Undertegnede var ejer 1976-80. Grillebaren blev indrettet i 1981.
Med venlig hilsen
Niels Sterum


E-mail:
Skrevet af Michael Jensen, d. 25-02-2016
Hej. Vil bare sige tak for kigget, på din flotte side!


E-mail: