Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lise Østerberg Bahr, d. 28-04-2014
Hej igen Bent Erik Beim.

Mener jeg fik set, at du på din webside, beskrev én person, der spillede en afgørende rolle i "Damaskusaffærden", som jeg ved Lally Hoffmann senere har skrevet /roman/bog om, Forlaget Ringhardt & Ringhoff.

Jeg kunne ikke genfinde det på siden, hvor var det nu jeg fandt det ?
Tak for svaret på forhånd.
VH Lise Ø Bahr


E-mail:
Skrevet af Lise Østerberg Bahr, d. 28-04-2014
Hej Bent Erik Beim.

Må jeg spørge dig, om én af dine slægtninge fik en ledende rolle på Forlystelsesstedet Bakken ved Charlottenlund ?

Med venlig hilsen
Lise Østerberg bahr


E-mail:
Skrevet af Lise Østerberg Bahr, d. 28-04-2014
Hej

Vi har også Hinrichsen og Carstens i slægten fra møllerslægten Bahr, Flensburg. Husby Mühle (udgangspunkt) m.fl. Må lige nærstudere dine personer igen, men det ser unægtelig ud til at de er de samme der er på Helmut Martensens webside, www.Adelby.com hvor (Bahr slægten også står med indgifte) du kan se om de er slægtninge.

Flot arbejde du har fået frembragt.
Venlig hilsen
Lise Østerberg Bahr, (har naturligvis slægt i nabolaget, og har for mange år siden selv boet i Sydschleswig - gik i Hjort Lorentzens skole.


E-mail:
Skrevet af Anja Brunhøj Hemmingsen (Jensen), d. 26-02-2014
Jeg vidste ikke der fandtes en side om Lgkl. Jeg blev opmærksom på den i JV, i dag. Det var sjovt at se, det gamle billede med Peter Madsen. Jeg har selv haft ham som lærer, mange år senere. Jeg boede som barn, lige bag ved dine forældre. Jeg legede sommetider med Eva, når hun var på ferie.


E-mail:
Skrevet af Tove Ruth (fdt Lehmann) i Arnitlund.1945, d. 20-01-2014
tak for det flotte arbejde.fandt min tip.tip oldemors far, nr 100. Mathias Windfeldt.
hun hedder Anne Windfeldt fdt 12-1-1807. i Roost gift med Peder Jensen Paulsen..er spændende læsning.


E-mail:
Skrevet af Peter Schmidt, d. 14-01-2014
Hej Bent, det er et flot stykke arbejde du gjort. Som slægtsforsker er det interessant at se andres hjemmesider og det ser rigtig fin ud. Jeg har forsket i min slægt nogle år og har ind til videre fundet godt og vel 200 aner og et stort antal af efterkommere. Jeg har lavet en anetavle, hvor baggrunden til min mors slægt er lyserød og til min fars slægt lyseblå. Desværre kan min hjemmeside ikke vise denne tavle, hvor alle farver og rammer forsvandt, grundet manglende konfigurering. Den kan ses på www.jelsroy.dk
Venlig hilsen, Peter Schmidt i Jels.


Hjemmeside: www.jelsroy.dk
Skrevet af Jørgen Schjær-Jacobsen, d. 06-12-2013
Hej Bent
Jeg er imponeret over dine beskrivelser af mange huse i Løgumkloster - sikke et arbejde det må have været at samle alle disse oplysninger. Som indfødt klosterbo (1936) finder jeg det meget interessant. Jeg håber du arbejder videre med de gader der mangler!
Men også en lille korrektion: Læge Højholt havde ganske vist en søn der hed Per, men det var ikke ham der var den berømte digter og forfatter. Sidstnævnte var søn af en lærer i Esbjerg.


E-mail:
Skrevet af Lise Østerberg BAHR, d. 01-06-2013
Hej Bent Beim.

Sikke en fin hjemmeside du har ! Meget fine billeder og historie. Jeg synes at kunne genkende navne (Bedsted sogn - via Brodersen historie ?)) -(www.alsnissen.dk) fra min egen BAHR / THOMSEN møllerslægter fra Fehmarn, Petersdorf, og bl.a. Husby, Handewitt/ Flensburg, slægten BAHR med indgift LANDT / LEMMEL apoteker slægt bl.a. DAS LEMMEL ARCHIV, og via Georg Bahrs anebog/slægtsbog med våbenskjold med BJØRNe på div. gulve, gamle 1100-tals slægt Bahr/Bare/Behr/((-Bering = Behr+ Ring-) Berend))/ ne Bahr, de Bahr von Bahr m.v. Svensk-Pommern, fra Strahlsund m.fl. Bogen er trykt hos trykkeriet i Bremen i 1924- ligger (ca. 100 sider på Gotisk) i arkiver i Kiel, Leipzig, Rigsarkiv København (Kgl. Bibliotek - via Poul Bredo GrandJean, Rigsarkivar ? - se google ham) i Heide Tyskland, og flere andre steder i Tyskland m.v.


E-mail:
Skrevet af Christina, d. 15-05-2013
Hej Bent.
Jeg er utrolig interesseret i min slægt og har fundet din hjemmeside. Fantastisk stykke arbejde du har udført og meget interessant læsning, især for min, da min mor er Christel Beim.... Tusind tak.
Venlig hilsen Christina Beim Lindskow


E-mail:
Skrevet af Ruth Clausen, d. 29-04-2013
Jeg er igang med slægtsforskning, Skrydstrup slægten. Jeg mener at Hans Hansen Skrydstrup, barn af Peter Hansen Skrydstrup Vestergade 3a er født den 20.december 1850 og at han blev bosiddende i Oksenvad.


E-mail:
Skrevet af Anne-Line (Eskildsen) Hellestrup, d. 13-01-2013
Hej Bent.
gennem en hilsen fra Jens Møller (gik i klasse med ham og din store søster Kirsten), kom jeg i dag tilfældigt ind på din hjemmeside - den ser spændende ud.
Jeg har kikket mig lidt omkring og kom til at læse under din skolegang, her nævner du dine klasse kammerater, der i blandt min lille søster Ritta (med 2 t'er) Eskildsen fra Draved, men hun kom altså først i din klasse i 6 klasse. Vi fra Draved gik nemlig i Ellum skole 1.-5.årg.
Det var bare en lille oplysning som du måske kan bruge.


E-mail:
Skrevet af Jørgen Elmegaard, d. 29-11-2012
Hej Bent.
Var elev på Silkeborg Høskole samtidig med dig. Kan genkende mange af eleverne på dine billeder. Har du kontakt til nogle af de "gamle" elever?


E-mail:
Skrevet af Karl Ove Jepsen, d. 01-10-2012
Hej Bent Beim!
Det var da en helt utrolig spændende side, vi her tilfældigvis faldt over, - specielt som forholdsvis ny beboere i Klostergade (15).
Jeg kan fortælle dig, at da vi flyttede ind 2002, havde vi besøg af forsikringsselskabets arkitekt, som vidste meget om husene i Klostergade. Han fortalte bl.a , at de fleste af husene er ældre end papirerne viser. Hvis de er bygget af genbrugs munkesten, som vort hus er, er de typisk fra omkring 1756.


E-mail:
Skrevet af Kirsten Andersen, d. 27-09-2012
Hej. Faldt tilfældigt over din hjemmeside da jeg søgte på dyrlæge Niels Carl Andersen - der var broder til min mands farfar. FLOT stykke slægtsforskning.

Mange slægtsforskerhilsner


Hjemmeside: www.kirsten-andersen.dk
Skrevet af Ebbe Thygesen, d. 14-06-2012
Hej Bent
Meget fint arbejde, som jeg har haft glæde af, da vi har fælles aner ved
Hendrich Hansen Trip (96). Bodil Marie Trip (gift Thygesen) datter af Mathias Hendrichsen (96b) er min oldemor.
Mvh, EbbeE-mail: