Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Eva Vajstedt, d. 18-04-2012
Hej!
Jeg går en gang imellem ind på din interesante hjemmeside og ser om der er kommet noget nyt. Gennem den har jeg fået kontakt med min gamle legekammerat, Birthe M Jepsen. Tak for det. En lille rettelse. Under Allegade 13 har du under fotografiet skrevet Elmealle 13.


E-mail:
Skrevet af Birthe Margrethe Jepsen, d. 12-03-2012
Hej fra Silkeborg!
Jeg er født i Løgumkloster 1940. Jeg lærte at cykle på Elmeallè, der lå bag vores have. Jeg legede med Eva Johansen. Mine forældre var lærere ved Løgumkloster Skole, da Holger Skovmand var skoleinspektør. Hack var min lærer. Jeg var skolekammerat med Friedel Fock. Jeg holdt min 50-års fødselsdag i Forsamlingshuset og min 60-års fødselsdag på Refugiet. Samlede vores konfirmandhold til Guldkonfirmation i Løgumkloster i 2004. Det er en meget fin hjemmeside , du har lavet. Det gav mig gode minder. TAK FOR DET!


E-mail:
Hjemmeside: har desværre ingen!
Skrevet af Aase F. Wommelsdorff, d. 09-10-2011
Utrolig flot hjemmeside og spændende læsning


E-mail:
Skrevet af Birte Wienecke, d. 17-06-2011
Hej. Jeg er kommet til en Peder Feddersen g.m. Kirsten Nielsdatter , i Ballum, Han må være død ca 1773 da hun der bliver gift igen. Jeg har ikke kunne finde noget på ham, Han har muligvis en bror, Hans, også i Ballum. Kan du ud fra de oplysninger sige om de kan knyttes til din familie? mvh Birte


E-mail:
Skrevet af Laust Henriksen, Teglgård, d. 04-03-2011
Nu har vi været inde at se på din interessante hjemmeside. Hilsen Laust og Kirsten


E-mail:
Skrevet af Børge Marcussen, d. 17-02-2011
Hej Bent
Jeg har været inde på din Side og kan se at vi er i Familie gennem Tripslægten fra Emmerlev, det er en god side. v,h, Børge.


E-mail:
Skrevet af 5 klasse , d. 14-10-2010
Hej.... og tillykke med den 12/10
vi ville have kage i morgen ;););););)


Skrevet af Hanne Bergholt, d. 24-03-2010
Hej Bent, jeg "arbejder" sammen med Dycke Wraamann om at få arrangementet op at stå næste år i anledning af 40 året for vores konfirmation. En enkelt lille rettelse til det: Vores konfirmation var i 1971 ! og forløbig har jeg et efternavn på Jette (til konfirmationsbilledet) Elkjær Madsen.
Mange hilsener
Hanne (Jensen) Bergholt - ja, vi stødte jo på hinanden på mit kontor på Gram Skole


E-mail:
Hjemmeside: www.fam-bergholt.dk
Skrevet af John Eskildsen, d. 18-03-2010
Hej Bent.
Jeg faldt lige over din hjemmeside og synes det var en interresant læsning. Det var helt sjovt at for ens erindringer genopfrisket. Til næste år er det 40 år siden vi blev konfirmeret, lidt skræmt at tænke på, hvor hurtig tiden dog går.


E-mail:
Skrevet af Lars Peter Stigsen, d. 08-03-2010
Hej Bent! Jeg fandt ved et rent tilfælde din hjemmeside. Den er meget flot!
Jeg arbejder pt. meget sammen med slægtninge i USA. Min morfar havde to brødre og to søstre der udvandrede, så der er meget at få rede på.

Med venlig hilsen

Lars Peter


E-mail:
Skrevet af Dycke Wraamann, d. 28-11-2009
Mojn Bent, min bror Dennis har sendt mig linket til din hjemme side, jeg syntes det er meget flot slægtsforskning du har foretaget, meget hyggeligt at læse om livet gennem generationer. Jeg har for ca. 1 år siden oprettet en gruppe på Facebook for konfirmater fra 4.4.1971, dette for om muligt at vi kan samles til et gensyn efter 40 år i 2011, du er velkommen til at sprede budskabet- hvis du har kontakt til nogen fra den gang.

Med venlig hilsen
Bager sønnen fra markedspladsen


E-mail: